E-mail: mtt@tf-law.dk

Mobil: +45 51 95 94 02

Mikkel Theilade Thomsen

Partner, Advokat (H)

Mikkel rådgiver bredt inden for det erhvervsretlige område, og han er særligt specialiseret i tvisteløsning og førelse af større og komplicerede rets- og voldgiftssager. Han har ført sager inden for en række juridiske discipliner, og han har markedsledende erfaring med omstødelses- og fordringsprøvelsessager inden for det insolvensretlige område, hvor han har repræsenteret såvel kreditorer som konkursboer. Videre har han ført en række sager inden for det ansættelsesretlige område og har væsentlig erfaring med førelse af tvistesager inden for byggeriet, bl.a. ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed, og sager om ledelses-/professionsansvar. Herudover har Mikkel ført et stort antal sager, der over en bred kam kan karakteriseres som erhvervsretlige, og hvor tvisterne har handlet om alt fra panterettigheder til kontraktbrud og sager om immaterielle rettigheder.

Videre bistår Mikkel med gennemførelsen af virksomhedsoverdragelser (M&A), hvor han altid sikrer en struktureret og pragmatisk proces med et fast fokus på klientens kommercielle og økonomiske ønsker.

Mikkel har en fortid i hard- og softwarebranchen, hvor han i en årrække arbejdede som bl.a. salgs- og servicechef hos en af Danmarks på daværende tidspunkt førende aktører i markedet. Erfaringerne har fulgt ham gennem årene og har dannet en grundsten i Mikkels direkte og altid forretningsorienterede tilgang til arbejdet med juraen; både i relation til de kommercielle og de menneskelige aspekter.

I årene 2010-2018 arbejdede han hos Danmarks førende advokatfirma, Kromann Reumert, inden han sammen med advokat Bjarke Fonager Larsen stiftede THOMSEN-FONAGER Advokatfirma i april 2018.

Rådgivning af høj kvalitet kombineret med kommerciel indsigt og menneskeligt nærvær gennemsyrer Mikkels arbejde. Han har møderet for Højesteret.

Uddannelser og resultater

Øvrige forhold

  • Underviser i Civilproces, Aspiri A/S (læs mere hér)

  • Vurdering fra Østre Landsret i.f.b.m. opnåelse af møderet for landsret