Vores baggrund og løfte

historie

THOMSEN-FONAGER Advokatfirma (herefter “TF”) blev grundlagt af advokaterne Mikkel Theilade Thomsen og Bjarke Fonager Larsen, der begge har en fortid hos Danmarks førende advokatfirma, Kromann Reumert.

Vi har arbejdet på nogle af Danmarks største og sværeste sager og er derfor vant til at håndtere komplicerede juridiske problemstillinger. Vi går til alle opgaver med en ydmyg målsætning om at levere den markedsledende advokatydelse, som vores klienter fortjener, og som vi kan være stolte af.

TF har en bred erhvervsretlig fundering og kan bistå med rådgivning inden for en række af de erhvervsretlige discipliner. Bjarke har i særdeleshed arbejdet med virksomhedsoverdragelser, investeringer, omstruktureringer og selskabsretlige forhold, og han udmærker sig i øvrigt ved at supplere sine juridiske kompetencer med en af Europas stærkeste MBA-uddannelser. Mikkel har gennem årene opnået en særlig specialisering i førelse af rets- og voldgiftssager, og han har bl.a. i kraft af sine erhvervserfaringer uden for advokatbranchen opbygget en udpræget kommerciel forståelse.

TF er grundlagt med et ønske om at skabe en advokatvirksomhed, hvor advokaterne sætter en ære i at lære den enkelte klient rigtigt at kende. Grunden hertil er simpel. Hvis vi ikke forstår klientens behov og ønsker, kan vi ikke levere det produkt, som klienten fortjener. Denne tilgang sikrer også, at vores rådgivning bliver helstøbt og ikke alene forholder sig til de juridiske spørgsmål. Vi sætter en ære i at levere rådgivning, der er til at forstå, og som samlet set skaber den størst mulige værdi for klienten - både økonomisk og kommercielt.

Herudover er glæden ved at lykkes sammen meget større, når vi kender klienten godt.

 
Vi går til alle opgaver med en ydmyg målsætning om at levere den markedsledende advokatydelse, som vores klienter fortjener, og som vi kan være stolte af.

 
Du vil opleve os som en nærværende, engageret og træfsikker samarbejdspartner.
Vi er der for dig, når du har behov for det.

Vores løfte til dig

Hos TF er vi drevet af et ønske om at gøre en positiv forskel gennem vores arbejde. Både fordi vi lever af tilfredse klienter, men i særdeleshed fordi glæden ved at lykkes sammen er den drivende kraft i vores virksomhed.

Høj faglighed, kvalitet og grundighed udgør fundamentet i vores arbejde. På dette fundament har vi etableret en virksomhed, som er forandringsparat og fokuseret. Dette giver os mulighed for at levere et produkt, hvor klientens behov og ønsker altid er i centrum, og det er vi oprigtigt stolte af.

Vores løfte til dig som nuværende eller kommende klient er derfor, at du vil opleve os som en nærværende, engageret og træfsikker samarbejdspartner. Vi er der for dig, når du har behov for det.

Selv tager vi vores løfte meget bogstaveligt og giver derfor en tilfredshedsgaranti til nye erhvervsklienterHvis du som ny erhvervsklient ikke er fuldstændig tilfreds med vores indledende arbejde på sagen, beslutter du inden for vide rammer selv, hvor meget du vil betale for det udførte arbejde. Vi forlanger aldrig en forklaring, hvis du gør brug af garantien. Betingelser og vilkår for tilfredshedsgarantien fremgår under punkt 14 i vores forretningsbetingelser.