TF Advokatfirma - et nyt og ambitiøst erhvervskontor med base i Aarhus

Første skridt på en spændende rejse

M&A  Retssager & Voldgift  I  Generel Erhvervsret  I  Ansættelsesret  I  Energi & Forsyning  I  Insolvens

Vores baggrund og vision

Efter at have arbejdet sammen hos Danmarks førende advokatfirma siden 2010, har advokaterne Bjarke Fonager Larsen og Mikkel Theilade Thomsen grundlagt et nyt, fokuseret og ambitiøst advokatkontor med base i Aarhus: TF Advokatfirma.

TF Advokatfirma er grundlagt med et oprigtigt ønske om at skabe en advokatvirksomhed, hvor advokaterne gør en ekstra indsats for at lære den enkelte klient rigtigt at kende, og hvor den høje kvalitet og service, der ellers oftest forbindes med Danmarks største advokatkontorer, også kan finde vej til klienterne i en anden og mere tilgængelig form. 

Grunden hertil er simpel. Vi kan langt bedre sikre, at vi leverer et produkt, som klienterne er mere end blot tilfredse med, når vi kender den enkeltes specifikke ønsker og behov, og der er ikke to virksomheder eller ejere, som er ens. Den bedste platform for at efterleve denne vision er en forandringsparat og fokuseret advokatvirksomhed, som møder klienterne, der hvor de er.

Vores løfte og tilfredshedsgaranti

Stærk faglighed, høj kvalitet og grundighed ligger i vores DNA. På dette grundlag vil vi arbejde fokuseret på at sikre, at vi altid leverer et produkt, hvor klientens behov og ønsker er i centrum, og hvor kvalitet, service og konkurrencedygtig pris ikke er hinandens modsætninger.

Vores løfte til kommende klienter er derfor, at I vil opleve os som en nærværende, engageret og træfsikker samarbejdspartner. Vi er der for dig, når du og din virksomhed har behov for det.

Selv tager vi vores løfte meget bogstaveligt og giver derfor tilfredshedsgaranti til nye klienterHvis du som ny erhvervsklient ikke er fuldt ud tilfreds med vores arbejde eller honorar, beslutter du selv i forbindelse med første afregning (hhv. for de første 30 kalenderdage, hvis vi ikke afregner inden da), hvor meget du ønsker at betale for vores indsats (om vilkår og begrænsninger; se punkt 14 i vores forretningsbetingelser).

Vi ved, at valg af advokat er en tillidssag. For os er det kun naturligt, at denne tillid går begge veje.

Vi håber, at du og din virksomhed har lyst til at være med på den første del af vores rejse - og vi tager naturligvis meget gerne en uforpligtende snak om ønsker og behov.

Du kan læse meget mere om os, og hvad vi kan tilbyde, på www.tf-law.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer.

/ TF Advokatfirma