E-mail  :  bfl@tf-law.dk   Mobil  : +45 51 95 94 67

E-mail: bfl@tf-law.dk

Mobil: +45 51 95 94 67

Bjarke Fonager Larsen

Partner, Advokat, MBA

Bjarke beskæftiger sig primært med virksomhedsoverdragelser (M&A), omstruktureringer og selskabsret. Desuden har han solid erfaring med en bred vifte af erhvervsretlige forhold, herunder udarbejdelse og forhandling af kommercielle kontrakter. I kraft af sit arbejde og sin efteruddannelse har Bjarke en udpræget kommerciel og forretningsmæssig forståelse, der sætter ham i stand til at yde rådgivning, som rækker ud over paragrafferne. 

I sit daglige arbejde lægger Bjarke vægt på at yde rådgivning, der er til at forstå, og hvor hurtighed og kvalitet går hånd i hånd. Han er kendt for sin evne til at håndtere komplicerede sager og styre projekter sikkert i mål inden for den aftalte tids- og budgetramme. Bjarkes resultatorienterede tilgang kom bl.a. til udtryk, da han i forbindelse med sit MBA-studie på Tysklands førende business school i 2016 opnåede det højeste karaktergennemsnit i skolens historie.

Bjarke har en stor faglig interesse for virksomhedsledelse og de konsekvenser, som ledelsesbeslutninger medfører, og han indgår jævnligt i strategiske drøftelser med virksomheder, hvor han har opbygget et særligt kendskab til ejerledede virksomheder.

I årene 2010-2018 arbejdede han hos Danmarks førende advokatfirma, Kromann Reumert, inden han sammen med advokat Mikkel Theilade Thomsen stiftede THOMSEN-FONAGER Advokatfirma i april 2018.

Uddannelser

Resultater

 • Academic Award, ESMT, Berlin (2016)

 • Faculty Award, ESMT, Berlin (2016)

 • Honors, MBA, ESMT, Berlin (2016)

 • ROID's æressabel, bedste taktiker, ROID (2004)