Uanset om du overvejer at købe eller sælge en praksis/klinik eller en andel af et fællesskab, står du foran en stor og vigtig beslutning, som formentlig vil få væsentlig betydning for resten af dit liv.

Du har utvivlsomt selv forklaret dine patienter, at det bedre kan betale sig at forebygge frem for at helbrede. Det samme gælder, når man køber og/eller sælger en virksomhed, hvor meget er vundet ved en grundig forberedelse og udarbejdelse af klare aftaler.

På denne side har vi samlet en række centrale erfaringer, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej.


Tandlæge.jpg

Tandlæger

Der skal træffes mange beslutninger i forbindelse med køb og salg af tandlægeklinik. De væsentligste forudsætninger for at træffe de rigtige beslutninger er, at du skaber og fastholder overblikket, og at du forstår konsekvenserne af de valg, du træffer.  

På denne side kan du læse om en række af de juridiske forhold, som erfaringsmæssigt er centrale for at komme godt i mål.


Læge.jpg

Praktiserende læger (special og almen)

Hverdagen for almen praktiserende læger og praktiserende speciallæger er ofte meget forskellig, men med et par enkelte undtagelser er de overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med køb og salg af praksis, de samme. 

På denne side beskriver vi en række af de juridiske forhold, som erfaringsmæssigt er centrale for at komme godt i mål.